Ultima actualizare
09/02—2023

Termeni și condiții

1.

Condiții
generale

Accesarea, folosirea și cumpărarea de produse și servicii de pe site-ul www.adola.ro, implică obligatoriu acceptarea termenilor și a condițiilor ce urmează a fi explicit exprimate mai jos, precum și cele precizate în secțiunea “GARANȚIE”, parte integrantă a acestei secțiuni.

2.

Utilizarea
informațiilor

Accesarea site-ului www.adola.ro, folosirea informațiilor prezentate de către acesta, vizitarea paginilor, cumpărarea de produse și servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate www.adola.ro se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte la primirea notificărilor din partea GEX CLUB SRL, în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

GEX CLUB SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.adola.ro și nu îi conferă acestuia dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, fără acordul scris al GEX CLUB SRL, sub incidența Legii nr.8/1996 ȘI a Art.42 din Legea 161/2003.

Pe site-ul www.adola.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și a parolei personale.

GEX CLUB SRL nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru eventuale probleme survenite în urmă neglijenței utilizatorului privind securitatea ȘI confidențialitatea contului și a parolei sale.

GEX CLUB SRL se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.

3.

Categorii
de utilizatori

Vizitatori:

a). Neinregistrati — pot accesa paginile site-ului și se pot folosi de informațiile conținute de acestea, dar nu au posibilitatea de comandă mărfurile existente pe site și nu pot introduce mesaje în secțiunile dedicate persoanelor autentificate.

b). Înregistrați — aceștia completează un formular cu datele de identificare personale și/sau ale societăților în interesul cărora activează și în urmă înscrierii în baza de date a www.adola.ro, pot face comenzi pentru produsele existente, pot participa la concursuri și au posibilitatea de a introduce mesaje în secțiunile dedicate.

Prin folosirea site-ului www.adola.ro cumpărătorii/clienții/vizitatorii sunt responsabili pentru păstrarea confidențialității contului și a parolei de acces , că și pentru toate activitățile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, aceștia înțeleg să răspundă pentru orice daune produse site-ului www.adola.ro sau dețînătorilor legali ai acestuia, în conformitate cu legile în vigoare.

Informațiile furnizate la înregistrarea în site-ul www.adola.ro va permite să identifice utilizatorii serviciilor sale , să contacteze vizitatorii pentru probleme de relații cu clienții, să ofere periodic informări despre oferta comercială, despre funcțiile noi ale acestuia, despre promoții și campanii promoționale, despre oferte de sărbători că și orice alte noutăți legate de domeniul de activitate al site-ului.

Vizitatorii înregistrați sau nu, au la dispoziție gratuit opțiunea de dezabonare accesând link-ul din newsletter destinat dezabonarii.

Înregistrarea unui utilizator persoană fizică în site-ul www.adola.ro se face după acordul scris al GEX CLUB SRL și presupune acordul explicit și neechivoc privind înregistrarea datelor personale ale acestui utilizator de către GEX CLUB SRL, în condițiile stipulate de Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal și a Legii 506/2004.

Conform acestora, aveți dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiției. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii “Contact” din site.

4.

Calitatea
serviciilor

Obligațiile GEX CLUB SRL se rezumă la administrarea site-ului, la păstrarea unui nivel de informare cât mai corect și la livrarea în condițiile legii a produselor prezentate pe site. Informațiile prezentate pe site sunt actualizate periodic dar există posibilitatea apariției unor erori de sistem sau de funcționare a site-ului, independente de voință noastră și pentru care nu ne asumăm răspunderea.

GEX CLUB SRL promovează servicii de calitate menite de a satisface exigențele rezonabile ale clienților.

Serviciile firmelor de curierat rapid, precum și cele bancare sunt servicii adăugate serviciilor firmei noastre, iar pentru calitatea acestora nu putem fi făcuți răspunzători. Mesajele venite din partea dvs. privind calitatea acestor servicii sunt binevenite având menirea îmbunătățirii acestora.

Prevederile referitoare la calitatea serviciilor sunt completat de modalitățile de acordare a garanției și condițiile de retur precizate în secțiunea “Garanție” din prezentul site.

GEX CLUB SRL își rezervă dreptul de a refuză livrarea de produse și la înaintarea unor acțiuni în justiție sau reclamații către autorități, pentru următoarele categorii de clienți și/sau vizitatori:

— clienți care au comandat produse, au confirmat livrarea dar au refuzat nejustificat recepționarea produselor;

— clienții care prin acțiunea lor aduc prejudicii de imagine sau morale GEX CLUB SRL;

— clienții și/sau vizitatori care folosesc cuvinte triviale, au un limbaj neadecvat, folosesc injurii la adresa site-ului;

— clienții și/sau vizitatorii care folosesc abuziv site-ul www.adola.ro pentru trimiterea de mesaje tip SPAM sau mesaje triviale/injurii la adresa unor instituții sau persoane fizice;

— clienți și/sau vizitatori care folosesc abuziv facilitățile site-ului sau reproduc parțial sau integral conținutul acestuia, fără acordul proprietarului sau administratorului site-ului;

— clienți și/sau vizitatori care încearcă sau desfășoară activități de copiere a datelor interne ale site-ului www.adola.ro și a bazei de date;

Orice reclamație va putea fi trimisă pe adresa office@adola.ro menționată în secțiunea Contact, GEX CLUB SRL oferind răspuns la fiecare din solicitările dvs.

5.

Litigii

Prin folosirea site-ului www.adola.ro (vizitarea sau cumpărarea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu “Termenii și condițiile de utilizare” de mai sus.

Orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea noastră sau partenerii noștrii se va rezolva pe cale amiabilă în termen de 20 zile lucrătoare. Dacă acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi soluționat de instanța de judecată română.

6.

Dispoziții
finale

GEX CLUB SRL își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului www.adola.ro, a structurii acestuia, a conținutului acestuia, a informațiilor cuprinse în acesta , inclusiv modificări ce ar putea afecta site-ul, fără o notificare prealabilă.

Prețurile sunt actualizate periodic funcție de evoluția pieței valutare și de condițiile recomandate de furnizori, iar aceste actualizări sunt efectuate fără vre-o notificare prealabilă.

În sprijinul informării corecte ale clienților/vizitatorilor, www.adola.ro poate conține link-uri (trimiteri) către alte site-uri a căror funcționalitate și valabilitate nu o putem verifică continuu și pentru care GEX CLUB SRL nu își asumă nici o răspundere.

Prezențele prevederi sunt completate de cele prevăzute la secțiunea “GARANȚIE” (meniu principal) și care sunt parte integrantă din secțiunea “TERMENI ȘI CONDIȚII”.

Acceptarea termenilor și condițiilor prevăzute în secțiunea “TERMENI ȘI CONDIȚII” la achiziționarea unui produs din site-ul www.adola.ro presupune acordul explicit dat al cumpărătorului asupra acestor prevederi, inclusiv a celor din secțiunea “GARANȚIE” și consimte că a luat această decizie după citirea completă a acestor prevederi

Se actualizează…
  • Nu ai niciun produs în coș.
Mărime
Ghid mărimi
Bust
Talie
Șold
XS
S
M
L
XL
XXL
76-84 62-68 84-92
84-90 68-74 92-100
90-96 74-80 100-104
96-104 80-88 104-112
104-110 88-98 112-118
110-114 98-102 118-124
Rochii
În cazul în care dorești mărimi personalizate te așteptăm în atelierul nostru, unde un specialist va face tot posibilul ca piesa dorită să ți se potrivească cât mai bine.
Ghid mărimi
Rochii
În cazul în care dorești mărimi personalizate te așteptăm în atelierul nostru, unde un specialist va face tot posibilul ca piesa dorită să ți se potrivească cât mai bine.
Mărime
Bust
Talie
Șold
90-96 74-80 100-104
XS
S
M
L
XL
XXL
76-84 62-68 84-92
84-90 68-74 92-100
96-104 80-88 104-112
104-110 88-98 112-118
110-114 98-102 118-124
Cum se închiriază în 3 pași simpli
Intră în secțiunea "Închiriază" din meniul site-ului, sau folosește formularul de căutare pentru a accesa toate produsele disponibile spre închiriere.
Pasul 1
Găsește produsul pe care dorești să-l închiriezi, după care intră în pagina produsului și apasă butonul "Închiriază telefonic", sau direct la numărul de telefon 0730 422 699.
Pasul 2
Pasul 3
Stabilește telefonic cu un specialist dimensiunile dorite, culoarea, numărul de zile pentru închirieze, dar și alte detalii importante.
Cum se închiriază în 3 pași simpli
Intră în secțiunea "Închiriază" din meniul site-ului, sau folosește formularul de căutare pentru a accesa toate produsele disponibile spre închiriere.
Pasul 1
Găsește produsul pe care dorești să-l închiriezi, după care intră în pagina produsului și apasă butonul "Închiriază telefonic", sau direct la numărul de telefon 0730 422 699.
Pasul 2
Pasul 3
Stabilește telefonic cu un specialist dimensiunile dorite, culoarea, numărul de zile pentru închirieze, dar și alte detalii importante.